info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



Semuanya cakap pasal matrikulasi dan form 6 je..

tahniah la pada kawan2 yang dapat matrikulasi tu.. sarah tak dapat pun hehe.. 
pada yang belum check tu meyh sini check 

http://apps.moe.gov.my/matrikulasi/tawaran/

untuk form 6 lak at sini.. 

http://apps.moe.gov.my/sst6/cheF6_12/

ok.. sarah dapat form 6 je.. jurusan kemanusian.. 
tapi..tapi.. nak byebye je la kat form 6.. 
dah ada pilihan lain maybe ni yang lebih baik kot..
tak lama lagi sarah dah masuk Institut sains dan teknologi darul takzim (INSTEDT)
Diploma in information technology (DTM) 

P/S: pada kawan2 yang masih terawang2 dok pikiaq nak masuk mana tu pikir la betoi2 naa.. pilih la yang terbaik untuk masa depan anda.. (skema la pulak) .. keputusan ditangan kita sendiri..  

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

5 Prince n Princess sedang komen:

IntaNBerliaN said...

sarah.. ok.. esok or lusa kalu sempat akak pos.. sbb ptg ni akak nk balik kg.. kalu xsmpat.. next week yer.. :-)

Pwincess sarah said...

@IntaNBerliaN :ok kak.. x pe.. :)

hazzim™ said...

huhu .. org yg dpt matrik byk cam nak tolak .. xbersyukur btol ..

IntaNBerliaN said...

sarah.. akak dh pos arini.. pos laju

Iena Eliena said...

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com