info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



2 minggu sudah bergelar student INSTEDT

hai semua.. lama dah tak update blog ni.. rindukan..kan.. dah berabuk dah blog comel ni...hehe..
tak terasa dah 2 minggu dah sarah berada di kolej INSTEDT ni , memang best la dapat kawan2 baru ,,dapat pengalaman baru...lepas abis minggu orientasi hari tu sarah rasa lebih bersemangat untuk mulakan hidup baru..sarah rasa lebih berdikari..buat kerja semuanya sendiri..Selain tu, member2 di dorm pun ok2 gak.. semuanya the best la... Dorm Teratai b-2 the best ...kami dah macam family dah.. sayang korang semua




ini lah kami.. 18 orang semuanya didalam dorm teratai b2.. :)
moga kita semua boleh jadi sahabat dan keluarga selama2nya ok.. walau pun kita tak sama course.. 
^_^




➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

2 Prince n Princess sedang komen:

hazzim™ said...

start cepat habis cepat .. gudluck2

Limin said...

nice...... friendship 4ever...