info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



yeah...! cuti sekolah..!

hai..hai..semua..ermmm lamakan blog ni tak berupdate ,rindu pulak dengan blog ni ,wink..wink.. thank ye untuk follower2 yang setia memfollow blog sarah.. thank sangat2 .. ^_^ 
cuti sekolah pun dah bermulakan..bestnya adik2 dapat cuti..2 minggu lagi tu ..sarah cuti 1 minggu je pastu dah masuk kolej ,then mula kuliah..nape la tak cuti berminggu2kan ..hehe.. :P (dah untung dah dpt cuti..lalala) x sabar la nak belajar..macam mana la agaknyakan..suasana baru dialam kuliah.. 

Akan ku bawa pulang segulung diploma dan kuberikan kepada parent ku.. insyaallah.. 


Selamat bercuti ye adik2,kakak2,abang2 dan kawan2 yang masih sekolah.. selamat bercuti dan kembali kesekolah dengan selamat... :)



➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

6 Prince n Princess sedang komen:

eintan nurfuzie said...

bestnyer bercuti....dahkeje susah dpt cuti

fazzlim said...

hehehe..insyallah..akak doakan sarah dpt kan dip utk mak abh sarah...

*seronok bercuti ^.^

Pwincess sarah said...

@fazzlim : insyaallah,.. thank kak.. :)

IntaNBerliaN said...

seronok je dah cuti sekolah.. hihi

sarah belajar rajin2 yer.. :-)

Pwincess sarah said...

@IntaNBerliaN : hehe.. ok kak..:D

Suara Hati Ini.... said...

untung la dapat cuti sekolah..huhu..rindu nak cuti sekolah..