info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Giveaway Saya Nak Makeup

(click banner untuk join)

wink...wink..lama dah sarah tak join Giveawaykan.. kali ni sarah nak join 

"Giveaway Saya Nak Makeup"


jom la join ..tarikh tutupnya esok.. 30/9.. cepat..cepat..

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

Study week vs Final Exam


Sekarang ni kami tngah berdebar nak final... macam time SPM tahun lepas tapi ni lagi la berdebar-debar... sekarang dah tak de exam apa bagai macam sekolah menengah lagi.. sekarang dah up ke final.. huh.. final exam.. final.. ohh final... tak lama lagi abis la semester 1 ni.. rasa macam tak puas lagi nak belajar..tup..tup.. dah nak final.. Bukan ke baru je daftar subjek..huhu..(perasan) . Minggu depan 3/10 dah mula exam... paper first foundation english.. huh ..ni yang den lomah ni jang.. bonci ..bonci... napo la mosti ado subjek BI ni.. hok'aloh... timo je lo...khahaha.. aptb... paper kedua... esoknya paper killer kitorang.. nape killer?? sebab paper pengaturcaraan adalah paper yang sangat sukar untuk kitorang... bukan apa.. kita kena pahamkan cara untuk buat sesebuah aturcara untuk komputer... hope kitorang dapat jawab dengan mudah la.. 

P/S: mohon doa dari kalian semua ... doakan semua student dtm sem 1 (2012) dapat keputusan yang cemerlang.. 

...TIDAK ADA ISTILAH KEGAGALAN BUAT KAMI SEMUA... 


➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

Bila dah lama tak bukak blog


Begini la jadinya bila dah lama tak bukak blog ni.. rasa ganjal pown ada... dengan dashboardnya yang dah berubah.. huh.. rasa macam tak best pown ada... tapi ...tapi.. rasa dashboard baru ni lagi cantik kot.. kemas sikit.. yang lama macam kusam je.. hehe.. apa-apa pown sama je kot.. 
ok la.. sebenarnya post ni just suke-suke je.. tak de idea la nak update apa.. tinggal seminggu lagi untuk study.. pastu dah nak final lak tu.. takut.....huhu.. final oh final awatnya cepat sangat.. dah nak abis sem dah.. rasa macam cepat je kan.. huhu..  k la sampai sini je la.. daaa... assalamualaikum..


P/S: maaf .. entry ni cuma suka2 je.. wink..wink..
..

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥