info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Study week vs Final Exam


Sekarang ni kami tngah berdebar nak final... macam time SPM tahun lepas tapi ni lagi la berdebar-debar... sekarang dah tak de exam apa bagai macam sekolah menengah lagi.. sekarang dah up ke final.. huh.. final exam.. final.. ohh final... tak lama lagi abis la semester 1 ni.. rasa macam tak puas lagi nak belajar..tup..tup.. dah nak final.. Bukan ke baru je daftar subjek..huhu..(perasan) . Minggu depan 3/10 dah mula exam... paper first foundation english.. huh ..ni yang den lomah ni jang.. bonci ..bonci... napo la mosti ado subjek BI ni.. hok'aloh... timo je lo...khahaha.. aptb... paper kedua... esoknya paper killer kitorang.. nape killer?? sebab paper pengaturcaraan adalah paper yang sangat sukar untuk kitorang... bukan apa.. kita kena pahamkan cara untuk buat sesebuah aturcara untuk komputer... hope kitorang dapat jawab dengan mudah la.. 

P/S: mohon doa dari kalian semua ... doakan semua student dtm sem 1 (2012) dapat keputusan yang cemerlang.. 

...TIDAK ADA ISTILAH KEGAGALAN BUAT KAMI SEMUA... 


➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

2 Prince n Princess sedang komen: