info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Aku amat merinduimu ..


Ntah berapa lama lagi saya kena tunggu awak, tunggu panggilan dari awak, ok fine.. kalau awak tak ada kredit saya faham ..tapi bila saya telefon awak kenapa awak tetap tak jawab panggilan saya.. hanya robot je yang jawab.. saya risau kalau awak marahkan saya lagi.. saya sayangkan awak.. hari terakhir awak telefon saya masa besday awakkan..5/10 hari jumaat..ermm..saya happy sangat bila dapat dengar suara awak.. tapi dalam masa yang sama saya rasa takut.. takut awak masih marahkan saya lagi.. saya wish besday awak.. masa awak telefon tu saya tengah studykan..lagi pun awak nak pi mandi lepas tu... saya ckp dengan awak telefon la malam2 sebab ptg tu saya ada exam.. awak dah janji dengan saya yang awak nak telefon saya semulakan.. tttaaaapppiii mana??? awak tau tak saya tunggu panggilan dari awak..saya rasa sedih bila awak tak telefon semula... kenapa awak?? kenapa macam ni.. awak tau tak saya rindu awak sangat2.. selama ni saya tak pernah rasa macam ni..  :( .. saya sunyi tanpa awak.. masa taip post ni saya menangis.. tak de sapa pown kan yang nak baca cerita ni.. tapi.. saya tujukan post ni untuk awak..walaupun dah banyak kali awak buat saya menangis.. awak marah2 saya tapi saya tau awak buat untuk kebaikan saya juga.. awak marah sebab memang saya yang salah.. saya tau.. saya mengaku semua kesalahan saya... 

Saya nak minta maaf sangat2 kat awak.. saya sentiasa doakan kebahagiaan awak.. saya harap awak sentiasa bahagia dengan orang yang tersayang... Aku amat merinduimu sayang..




P/S: entry ntah pape je la ni kan..huhu..
➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

1 Prince n Princess sedang komen:

nuyui a.k.a miss YUI said...

nape ni dear..sedih aje bunyinya...