info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



Contest | Blog Paling Awwsem


Hai ..selamat hari sabtu.. hee~.. 
hari ni sarah nak join contest lagi..sape2 yang ada contest or ga meyh sini.. sarah join.. haha.. 
ala.. cuma suka suka je nak join.. kalah menang lain kira.. 
disebabkan sekarang ni sarah ngah cuti sem then tak tau nak buat pe lagi kat rumah.. tepu dah... tepu.. so sarah join la pape yg patut hehe.. saje je nak memeriahkan lagi contest/ga diowg ni.. ok back to the point.. jom tgk contest ni..
(click banner yang comel ni untuk join then ke blog penganjur)

1. Wajib follow blog aqies , Liyana and Asyikinn . 
2. Wajib like and follow para penaja / sponsor . *jangan tipu , dosa ~.~
3. Buat post yang bertajuk " Contest | Blog Paling Awwsem " , tepek banner yang tak berapa lawa tu . 
4. Tag 3 buddies dan pastikan mereka tahu . 
5. Promotekan contest ni kepada orang lain . *sunat . 
6. Hantarkan link di kotak komen kite , Liyana or Asyikin . Jangan hantar di cbox , tidak akan dilayan .

 jom la join ramai2... saya tag awak..awak..dan awak yang singgah dan baca entry ni.. nanti sy terjah..
P/S: blog adik2 kita tu semua comel2.. huhu..jelouse tau tak..hehe
➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

3 Prince n Princess sedang komen:

Balqis Al-Hawariy said...

huhu , blog akak comel lha . thanks join .

Balqis Al-Hawariy said...

huhu , blog akak comel lha . thanks join .

Pwincess sarah said...

@Balqis Al-Hawariy

blog akak biasa2 je.. :)
sama2 k..