info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



Cuti sem telah bermula


Cuti sem dah bermula
bila???
bila lagi sekarang ni la.. sarah dah cuti dah... cuti sem sarah dalam 1bulan 1minggu tapi sarah rasa macam lebih je.. hehe.. ye la kan course sarah abis final exam hari tu awal.. so dapat la cuti lama.. ermmm.. tapi bosan gak tak buat apa2 time cuti ni.. ingat nak sambung buat craft lagi la.. dah lama dah tak menjahit...rasanya tangan sarah ni dah kekok dah kot.. comfirm tak cantik jahitannya nanti.. huhu.. apa pun tak bolehkan.. wink..wink..wink..ok stop membebel..any idea?? bagi la idea sikit nak buat apa.. nak jalan2 duit tak cukup.. nak buat apa lagi ek.. ok tak tau.. lamanya nak tunggu sem 2 ni.. nak study..study.. study.. 
ehh... taaappppiii rasa takut lak dengan result final ni.. aduhai.. hope resultnya ok then tak de yang gagal.. ermm.. so sad... huhu.. k la.. bye adios.... !>

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

0 Prince n Princess sedang komen: