info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



Tamat sudah final exam bagi kami ..


Hello.. ini merupakan autopublish post.. hehe...
yang mana sekarang ini mungkin saya tengah menjawab paper terakhir saya iaitu paper pengenalan kepada teknologi maklumat.. 
Berakhirnya paper ini, bermulalah cuti sem kami dan berakhirlah semester 1.. hehe.. rasa macam awal sangat.. bulan 12 ni dah jadi senior dah... mestilah...kan dah masuk sem 2 kan..kan... hope result sarah ok la.. takut juga la.. walaupun carry mark dah lulus tapi tu masih tak cukup bagi sarah.. selagi tak mencapai target selagi tu la sarah kena usaha..kan..kan.. caiyok3.. DTM boleh..DTM boleh.. haha.. :D.. 


➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

1 Prince n Princess sedang komen:

Tihara said...

good luck dear :)