info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Bila la result nak keluar ni..


aduhh..duhh..duhh.. 
lama betul result final exam nak keluar..
makin hari makin cuak lak.. hehe
dak yang under uitm dah tau result diorang tinggal internal je belum tau..
minta2 la resultnya ok .. takut..
bape minggu lagi dah nak masuk kolej.. 
tu yang tak sabar tu.. 

P/S: mood nak balik cepat2 ke kolej.. tak nak pikir sal si dia lagi.. ermm.. biarlah dia menjadi kenangan sampai bila..bila.. sekarang ni cuma nak focus kat study je... 

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

0 Prince n Princess sedang komen: