info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Blog sarah dah bertukar wajah!!


 Hai...hai semua.. selesai sudah edit blog ni..
ok boleh cakap sekarang.. hehe.. 
ok.. sarah tau la blog sarah sekarang ni dah comelkan.. tu.. kan ada bear2 yang comel macam sarah. hehe.. 
*perasan pulak budak ni.. hehe..

ada perbezaan tak blog yang dulu dengan sekarang.. ish.. rase rindu lak ngan design lama.. hehe.. ok gedik sikit..
Yang ni gambar blog sarah yang lama.. then yang bawah ni pulak design yang baru.. hehe.. ce tengok ..ce tengok..


Ok.. now.. apa komen korang dengan blog sarah yang sekarang ni.. hehe.. tema pink tetap dikekalkan ok.. ^_^ ..
sarah mana boleh pisah dengan pink ni.. lalala~..



➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

3 Prince n Princess sedang komen:

Cik Gadis Tak Comel said...

Waalaikummussalam kak sarah :)
Comel plus pink - pink macam kak sarah jugak .

Pwincess sarah said...

@Cik Gadis Tak Comel : thank adik.. :)

Cik Gadis Tak Comel said...

Sama - sama :)
Do please support me by dropping by here : http://cikgadistakcomel.blogspot.com/2012/11/a-come-back-post.html :)