info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Cinta Halal..

ohh.. so saweeettt....ehh.. so sweet.. hehe..
Best juga cerita cinta halal ni.. 
sweet..sweet ..gitu.. 
ohh.. so jelly la dengan diowang..hehe

cerita ni mengisahkan mengenai seorang gadis bernama ismi hazariah yang baru sahaja kehilangan pekerjaannya buat kali kelima lantaran dari sikapnya yang suka mencari pasal di tempat kerja.

Ibu tirinya, Najihah runsing dengan masa depannya lantas memaksa Ismi untuk menghadiri temuduga sebagai Eksekutif di sebuah syarikat eksport makanan halal yang dimiliki oleh keluarga berketurunan arab. Ismi yang berperwatakan gila-gila dan berjiwa rockers menolak mentah-mentah kerana dia tahu etika berpakaian berkerja yang harus berpakaian muslimah.
 
Namun atas desakan yang berterusan dia akhirnya mengalah dan menghadiri temuduga tersebut. Nasib menyebelahinya apabila dia berjaya mendapat perkerjaan tersebut. Ismi terpaksa melakukan pengorbanan yang besar dari segi pakaian dan tingkah laku sekadar memenuhi permintaan syarikat.
Bekerja di Cahaya Holding telah membuka perspektif baru di dalam hidup Ismi. Dia mula jatuh hati terhadap pengurus syarikat, Syed Mukhriz hanya kerana perwatakannya yang kacak, tegas tetapi baik hati dan kaya.
P/S: ok tu la sinopsis ceritanya.. lau yang dah tengok tadi tau la citenye macam mana... yang penting last skali ismi kawen dengan syed mukhriz...  happy ending.. weee~.. 

..Sudikah engkau menjadi yang halal bagiku..



➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

3 Prince n Princess sedang komen:

umi said...

heee..^___^ tengok jugak

PinkUmmi said...

bile cerita nih???dh terlepas ke???

Pwincess sarah said...

@PinkUmmi : ary khamis smlm..