info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE

Hai semua.. Siapa nak Kalender 2013..?? jom join contest kat bawah ni

(klik je banner a.k.a header atas ni lau nak join ok)

TARIKH TUTUP: 12/12/2012

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

17 Prince n Princess sedang komen:

hazwan hairy said...

terima kasih sbb sudi join..all the best tau :-)

Pwincess sarah said...

@hazwan hairy : sama-sama.. :)

hazwan hairy said...

dah list snrai peserta blh lah bw klo ada msa..check no ook..

HanaNabihah said...

Salam. Singgah dari contest yg sama. Moga dpt tempek kalendar retis ni di dinding rumah. All the best =D

Cik Fie said...

saya dari segmen yang sama . dah follow awak . follow saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Azwar Syuhada said...

Salam , azwa datang terjah n follow dari segmen yang sama.. >_<

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Cik Rongoks Ika said...

datang dari contest yg sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Anak Kampung said...

Salam BK dtg dri segmen sme
dtg dgn rendh diri dan follow kome


http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Nur Razlinda said...

haii.. salam terjah.. saya datang blogwalking dan follow awak :)

jemput singgah-->http://lindafuad.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

AyuInsYiraH said...

ayu datang dari contest yang sama....hehehe..ada masa dtg la ke blog ayu yer...hehehe

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

beloGIsam said...

salam perkenalan,, belogisam disini dan mengharapkan komen negatif dan positif,, happy to see you all.. follow da,, juga dari segmen yg sama

Nur Asmida Bt Karim said...

Assalamuaalaikum , sya bw dri contest yg sama :)
http://eyda-nur.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Pelengkap Rusuk Kiri said...

follow sini dari segmen yang sama :)

jemput singgah ke http://www.hazwanhairy.com/2012/12/senarai-peserta-contest-kalender-2013.html

Cik Aien said...

singgah dan follow dr segmen yg sama....salam kenalan :)
http://asmadiaien.blogspot.com/

Pecinta pink^^ said...

salam..singgah dri segmen sme..gud luck..ada mse jom singgah blog sy http://akmaluv90.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html thankz :)

Azza Afdzal said...

blogwalking dari contest yang sama :)

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Nadya Bubble said...

Hadiah wang tunai RM100 !

http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html