info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



Nabila Medan's Giveaway




Hai semua..nampakkan banner at atas tu.. hari tu sarah di tag oleh Daus
sekarang sarah nak join GA ni dengan senang hatinya selain support GA nabila medan ni.. hope ramai yang join la ye.. hehe.. ok.. awak..awak..dan awak yang singgah ke blog saya..mari lah kita memeriahkan lagi GA  ni.. ok.. ≧◠◡◠≦ klik je banner kat atas tu.. :) 
Syarat penyertaan
Blogger yang duduk di Malaysia sahaja. 1.Follow blog nabila ini2.Buat satu entri berkenaan giveaway ini beserta
- Banner giveaway dan linkkan ke sini
- Tag 2 orang rakan blogger anda dan pastikan mereka tahu
3.Follow dan like semua sponsor *amaran tegas!*
4.Tinggalkan link entri not your link blog di kotak komen
5.Sebarang perubahan akan diberitahu kelak


➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

2 Prince n Princess sedang komen:

IntaNBerliaN said...

good luck sarah

Cik Bunny said...

singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html