info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



Sem 2 sudah tiba..


Tak sangkakan pejam celik..pejam celik.. pejam tak celik  abis dah cuti sem 1 sarah.. sebulan lebih kat umah ni..rasa bosan pun ada juga.. ye la lau kawan2 sarah time cuti ni lah diorang kumpul duit dengan kerja sambilan.. tapi sarah dok goyang kaki je dekat rumah.. biasalah anak bongsu dalam keluarga minta je pape dah dpt..ngeh~ 

Back to the point.. semester 2 telah pun tiba.. tinggal berapa hari je lagi abis cuti ni.. barang-barang semua dah siap tinggal nak balik je.. balik mane?? balik mana lagikan rumah baru sarah la dekat sana.. yeaahhh!! pindah umah baru.. sarah dok 1 umah dengan classmate sarah.. tpi ade beberapa orang dari course hotel.. dan akak senior course office management kot.. lau tak silap lah.. kitorang semua dok satu umah..tak tau la macam mane nanti.. apa yang penting study....study dan study.. kan....

Paling sarah suka masa sem 2 ni sebab ada subjek multimedia ... sarah memang minat la bab multimedia ni.. tak tau la nape.. selain subjek tu sarah pun minat bab programming tapi disebabkan sarah malas berfikir so sarah tak berapa nak focus.. hehe.. sebenarnya sarah ni jenis malas nak pikir koding ni.. lau koding blog ni boleh la lagi.. tapi koding aras atas ni memang susah sikit la.. masa sem 1 ri tu pun dapat B+ je.... sem 2 ni ada subjek visual basic.. tapi rasa ok sikit kot sebab masa sekolah menengah dulu sarah dah pernah buat visual basic ni tapi codingnya cikgu dah bagi.. yang ni nanti mesti kena buat sendiri kodingnyakan.. caiyok.. tak tau la camne nanti.. kena ingat balik ape yang cikgu ajar time form 5 dulu.. :)

P/S: ok tu je yang sarah nak cakap.. macam panjang pula sarah menaipkan.. sebelum sarah melalut ntah apa-apa nanti baik sarah stop.. k .. dadadada.. assalamualaikum.. 

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

2 Prince n Princess sedang komen:

CintaZulaikha said...

bestnyaaaaaaaaaaaaa....

Pwincess sarah said...

@CintaZulaikha: ehh.. ape yg bestnya kak.. ? hehe