info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Tak sabar Menunggu..


Hai all.. tuan blog coming dengan wajah yang ceria
tak ada apa-apa pun yang nak diceritakan
sebenarnya tuan blog ni dah tak ada idea dah
dah la tengah bosan tahap kucing.. meow..meow.. 

hehe.. 乂⍲‿⍲乂
ok la.. sebenarnya tuan blog ni dah tak sabar nak tunggu esok.. 
hari selasa, 12/11/2012..
yeaaahhh..!!  *esok depavali 
ops...ops... bukan itu yang tuan blog suka.. hehe.. yang tuan blog suka sangat2 tu sebab esok dapat jumpa dua budak montel..hehe.. sape tu..?? ok jom tengok gambar ni dulu...

see.. ini la budak tembam+montel..comelkan macam mak su dia.. hehe..*perasan suda :P ..eeee geramnya ngan dua beradik ni.. tak sabar nak cubit2 diorang.. haha..
lagi-lagi diorang ni dah pandai cakap.. yang si adiknya pun dah pandai cakap.. layan je la.. dah lama dah tak jumpa diorang ni.. 

ok la.. sebelum sarah akhirkan entry blog ni.. sarah nak ucapkan selamat hari raya depavali pada yang sambut lah.. 1 MALAYSIA..
 ≧◠◡◠≦✌

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

3 Prince n Princess sedang komen:

Tihara said...

as salam

comelnya anak buah ey..mesti sonok layan kenah diorang :)

Pwincess sarah said...

@Tihara : wsalam.. hehe.. mmg seronok la layan diowang ni.. :D

Cik Tie@Akak said...

siap ada bling2 lagi..cantekkkk