info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



Antara design baru untuk blog Pwincess

Hai...bosankan..?? hah disebabkan bosan sarah de buat template baru tok blog sarah ni.. nak tukar ke tak ea.. tapi macam tak lawa je.. 
meyh tengok.. yang ni..

See.. macam x cantik je.. hehe.. nak tukar ke tak ea.... 
sabar..sabar.. ada lagi design.. hehe.. sat na.. yang ni pasti jdi pilihan semua orang ..ngeh~.. perasan pulok.. 
tada....hah..ni la dye.. 



comel x..?? comelkan macam  sarah.. hehe.. *perasan.. 
ermmm.. background dye warna hitam?? hehe.. ehh.. sebenarnya sarah buat ni backgroudnya transparent so  ikut background blog la nak warna apa.. hehe.. tapi sarah nak design background dye sendiri nanti.. tapi x tak nak buat corak apa.. :) 

cer komen sikit.. thank you.. ^_^


➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

5 Prince n Princess sedang komen:

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntiknya...pndai sarah =)

Pwincess sarah said...

@nuyui a.k.a miss YUI : hehe.. thank kak.. :)

Cik Tie@Akak said...

wahh..cantik giler blog Sarah...

IntaNBerliaN said...

kreatiflah sarah ni.. cantik!! :)

bredmart said...

singgah sambil baca-baca