info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


About dodol a.k.a doodle


Hai semua..selamat hujung minggu.. hope hari minggu korang ceria ok.. ^_^
Cerita pasal dodol.. ehh.. doodle..sarah nak sangat buat doodle-doodle yang comel macam awak..awak..tu.. saya jealous tau bila tengok awak..awak tu pandai buat doodle ni.. ish.. saya nk cuba buat tapi saya tak pandai la.. awak..awak boleh ajar tak?? *minta simpati  hehe.. tengok la lau ada masa nanti ingat nak belajar buat doodle orang.. tapi sarah ni tak kreatif pun.. tak ada idea nak buat macam mana.. sekarang ni baru belajar buat vector... kadang2 best juga main edit-edit ni.. lagi2 sarah memang minat bab editing @ design.. tapi tu la sarah ni tak berapa nak kreatif sangat.. ^_^
seee.... comel kan.. sarah jumpa doodle ni at encik google.. 
comelnya.. bila la sarah dapat buat macam ni ek.. ermm..
*Berangan jap.. ^_^

P/S: sekarang ni sarah rasa tak de mood .. kunci umah dah la tak dapat lagi. budak lain semua dah dapat kunci umah dah masuk dah pun.. umah sarah je tak de lagi,. tadi nak jumpa warden tapi wardennya lak tak ade.. telefon warden pun dye tak angkat..so esok je la baru dapat masuk rumah tu.. ish.. @.@ ..lusa t dah mula kuliah dah.. sem 2 bermula.. 

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

2 Prince n Princess sedang komen:

Tihara said...

as salam

memang cumel dudel tu..ingatkan sara buat:)

Pwincess sarah said...

@Tihara :wsalam.. hehe.. x la kak..sarah x pandai buat lagi