info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



Asignment oh asignment,,


Hai semua.. rindu korang.. baru semalam update blog ni haha... rasa lain lak bila tak update blog ni... rasa bosan pun ada.. walaupun tak de yang nak baca.. tapi kat blog ni je la tenpat sarah bercerita... luahkan perasaan.. and whatever la... huhu.. ok.. back to the point...hari ni first kelas sarah bagi sem 2.. ok.. tersangat2 lah padat jadual sarah.. rasa macam time sekolah dulu... aduhai.. pegi pagi.. kol 8.30.. balik kol 4.30petang,.. lamakan... penat tau.. nak rest pun rasa macam tak de masa.. rest pun malam je la terus tidur.. 

Tambah pulak dengan asignment yang berlambak*sebenarnya x la berlambak sgt..skrg ni baru dpt 5 asignment.. subjek struktur data..dengan teknologi maklumat perniagaan,.. Ok subjek teknologi maklumat perniagaan ni lebih kepada perniagaan la.. haha.. dah nama pun perniagaankan.. tapi berkaitan dengan it.. asignment sarah.. kita kena buat produk @ barangan kita sendiri.. then barang tu mesti lain daripada lain.. kiranya macam kita perkenalkan produk kita sendiri dekat orang ramai.. macam tu la.. haha.. macam dak business lakkan.. jangan cakap IT(information technology) ni senang tau.. sebenarnya susah la juga.. tapi memang senang nk dapat kerja.. memandangkan zaman sekarang ni kan dah agak maju jugakan.. :) 

P/S: ok.. sabar je la dengan line broadband ni.. jap ok..jap tak..

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

2 Prince n Princess sedang komen:

Cik Gadis Tak Comel said...

Jom join segmen kawan Faie ni : http://cookies-boy.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-tersangat-awesome.html

CintaZulaikha said...

hidup belajor dikk..mmg tak lekng dr assignment...