info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Bila hati ingin berbicara


Hai semua.. apa khabar?? lama dah sarah tak update blog ni.. sekarang ni jadual sarah memang betul2 padat la..macam jadual sekolah pulak.. pergi pukul 8 pagi balik petang dalam kol 4.30 gitu la.. penat..maybe sebab ni semester pendek kot..sebab tu jadualnya terlampau padat sangatkan..huhu.. tapi terima je la.. :) 
apa yang penting hari ni cuti..hehe.. :D .. ok..tinggal minggu depan je study pas tu cuti pertengahan sem.. seminggu je pun.. hehe.. ok la tu kan.. lalala~.. 

P/S: ok tak ada idea nak update sebenarnya.. asignment dah berlambak.. ermm.. ada sape2 yang sudi menolong tak?? hehe.. 


Ada yang tanya sarah kat shoutbox.. dye tanye sarah ade buat tmpahan blog ke tak? ermm.. sarah pun tak tau.. hehe.. sarah edit blog ni pun untuk diri sendiri.. tak sure la nak edit blog orang.. tapi kalau awak nak sarah cuba buatkan. sebab sarah pun bukannya kreatif sangat.. ^_^



➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

7 Prince n Princess sedang komen:

cikumi armena said...

belog ni mmg cute pun..hehhe ^^,

Pwincess sarah said...

@cikumi armena : hehe... thank.. :)

Shahrol Nizam said...

wahh...awak2,editkn belog kite :p

Sizzling Suzai said...

alahalaha...sarah chomelnyerr header bear tuh..haiyoo awk sgt girly good2.. :)

outbound malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

Pwincess sarah said...

@Shahrol Nizam : meyh pat..bgitau nk ape.. hehe. tpi kena cas upah la.. hee~

Pwincess sarah said...

@Sizzling Suzai : hehe.. thank dear.. :)