info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



Giveaway For Followers


Hai..hai.. sarah nak join Giveaway dari abang HafizzyAziz @ Apit
Apa yang menarik dari GA ni?? 

Hadiah dia... pada sarah hadiah dia tersangat2 la menarik.. antaranya: 
1. dari APIT - DVD TOP Secret Photoshop 1 Set x1 pemenang
- Review Blog x2 pemenang
2. dari AZHAFIZAH - Keychain Exclusive Azhafizah.com x5 pemenang
3. dari SHIDA'R - Calendar Exclusive Duniashida.com x5 pemenang
4. dari EMAS PUTIH - Topup RM5 x6 pemenang (celcom dan maxis)
dah tengokkan hadiah2nya.. sekarang jom la join.. click je banner kat atas tu.. anda2 semua akan dibawa ke blog abg apit dan tgk la syarat2nya disana.. selamat menjoinkan diri.. :D


➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

7 Prince n Princess sedang komen:

Detektif Comel said...

Datang dari giveaway yang sama. Follow here. Follow me back k :)

Lyeen De Syifa said...

Lyeen dtg dr GA yg sama..Lyeen peserta nombor 2..:)

Awk, sy jemput awk dgn senyum2 bawa cupcakes n ajak awk join GA saya..http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

deno said...

hai...!

deno dtg dari blog apit dan deno terus folow sini....! :)

jemput la ke blog deno nanti ya.... ^^

Emas Putih said...

Thanks join :)Syarat lengkap..tQ :)

Azhafizah Md Nor said...

Thanks sudi join.All the best!

Chocolate said...

jom join nie!!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

Niena Sofea said...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena singgah sini ..
Niena datang dari GA yang sama
http://nienasofea.blogspot.com/2012/12/giveaway-for-followers.html
Niena dah follow blog ni .. Meh follow blog Niena semula ..
Jom singgah blog Niena pula .. =)

Jom join segmen pencarian bloglist Niena .. =)
http://nienasofea.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-bloglist-december-by.html