info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Header UntuK My lovely Twin


Hai semua.. lama dah sarah tinggalkan blog ni.. Sejak dah mula sem baru ni makin tak ada masa lak nak mengupdate blog ni..
Sarah hanya mampu mengintai sikit2 je blog ni. hehe.. nak blogwalking pun line slow..huhu..
ok.. sekarang ni sarah ngah cuti.. cuti mid sem.. cuma seminggu je pun.. 31 ni dah naik balik..huhu..asignment pun menunggu untuk di submit.. ^_^

Back to the point

Sarah sebenarnya nak story about header yang sarah buatkan untuk twin sarah
Jap ea..sebelum tu jom lawat blog dia dulu..
MR Apple Blog

itu blog dia... 
then bawah ni header yang dah sarah buat.. tapi tak tau la dia suka ke tak.. 

Dia minta header yang simple... so sarah buat la macam ni.. disebabkan nama blognya apple so sarah masukkan gambar apple at dalam header tu,..
header ni juga merupakan header transparent ok.. no background.. :) 



➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

1 Prince n Princess sedang komen:

FozyAliya said...

Salam kenalan..hye saya lia,,saje Blogwalking..lia dah follow blog 718..nanti follow blog lia lik yer time ksh..nice blog ^_^
http://gulagulagetahwarnawarni.blogspot.com