info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Kebosanan melanda

ERMMM.. hai semua.. 
satu hari tak update blog ni memang rasa macam ada yang kosong je.. tak tau kenapa.. maybe sebab bosan?? tak tau la.. tapi serius.. sarah tak tau nak buat apa kat sini.. sarah rasa macam nak balik rumah je.. tak nak duduk sini.. sarah tak suka duduk sini.. sarah rindu saat2 masa dekat asrama teratai dulu.. rindu dengan kawan2 baik sarah kat sana....sekarang dah lain.. tak sama macam dulu dah... sekarang sarah sorang2 je..  :( .. walaupun orang tengok sarah macam tak ada masalah je...then happy2 je.... tapi sebenarnya tak .. ermmm.. sem ni rasa macam tak best je.. macam tak de mood je nak belajar.. bosan.. kalau diberi peluang..sarah nak je duduk kat teratai tu.. walaupun.. banyak peraturan kat sana tapi.. kat sana lebih terjamin.. lebih terkawal... kat sini?? kena jaga perangai.. tak leh kuar la.. apa la.. if ada yang buat bising semua rumah kena marah.. huh.. ye la.. kan kawasan perumahan orang kan.. cuba lau sarah ada transport sendiri.. sarah tak duduk sini la.. duduk kat umah sendiri je.. ulang alik.. senang kan.. tapi apa nak buat.. tak boleh buat apa dah terima je la.. 

sarah lebih suka pergi umah kawan sarah.. rindu keletah diorang..rindu lawak diorang,...rindu nasihat2 diorang.. tapi sarah tak boleh duduk umah diorang sebab takut warden cek umah malam2 tengok terlebih @ terkurang orang lak.. tak pasal2 kena marahkan..ok la.. sampai di sini je la untuk hari ini.. sebenarnya ni entry untuk semalam.. tapi disebabkan line yang tak mengizinkan untuk di publish so hari ni la baru publish.. hehe.. ok.. assalamualaikum.. ^_^ 

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

0 Prince n Princess sedang komen: