info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Suasana dirumah baru.


Hai semua.. ermm.. rasa bosan la dok umah ni.. dah tepu dah tak tau nak buat apa lagi.. huh..
mummy i'm want back home.. i'm so boring here.. i need u mummy.. 
*ok abaikan.. hehe

Serius..serius..serius.. sarah tersangat-sangat bosan dok sini...satu bilik ngan akak senior lak tu.. rasa macam ganjal la.. ye la baru lagi.. tak biasa lagi.. tidur pun tak berapa nak lena malam tadi.. badan semua sakit-sakit.. sedih  hope la dah lama sikit nanti boleh sesuaikan diri dengan suasana barukan.. lau ditengokkan rumahnya kira not bad la.. rumah 2 tingkat.. satu rumah ni ada 16 orang.. so 1 bilik 4 orang lakan.. huhu.. ramai right.. tapi nasib baik bilik sarah ni ok.. selesa la juga.. lau nak dibandingkan bilik atas.. sarah tengok je pun macam dah sesak nafas apa lagi nak duduk.. memang tak la. huhu.. 

Sekarang ni sarah sorang-sorang dekat bilik.. akak roomate sarah ni dah pi kelas dah.. diorang ni semua course Diploma office management. sarah je sorang kat dalam bilik ni course Diploma information technology.. 

ok la blog.. sampai kat sini je la sarah cerita.. petang nanti nak pi daftar dah.. esok dah mula kuliah.. macam mana la agaknyakan.. hope semuanya berjalan dengan lancar.. ^_^

P/S: Nak sambung kemas barang.. penat rasanya badan ni.. line berokband ni pun kurang memuaskan.. huhu..sabar je la

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

2 Prince n Princess sedang komen:

Daus said...

Wah..
Orang tu amek course information technology rupanya..
hihik..
biasalah tu..
sabar jelah :)

Pwincess sarah said...

@Daus : haha.. apa la.. ok2.. sabar la ni.. :)