info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



yeah...! cuti sekolah..!

hai..hai..semua..ermmm lamakan blog ni tak berupdate ,rindu pulak dengan blog ni ,wink..wink.. thank ye untuk follower2 yang setia memfollow blog sarah.. thank sangat2 .. ^_^ 
cuti sekolah pun dah bermulakan..bestnya adik2 dapat cuti..2 minggu lagi tu ..sarah cuti 1 minggu je pastu dah masuk kolej ,then mula kuliah..nape la tak cuti berminggu2kan ..hehe.. :P (dah untung dah dpt cuti..lalala) x sabar la nak belajar..macam mana la agaknyakan..suasana baru dialam kuliah.. 

Akan ku bawa pulang segulung diploma dan kuberikan kepada parent ku.. insyaallah.. 


Selamat bercuti ye adik2,kakak2,abang2 dan kawan2 yang masih sekolah.. selamat bercuti dan kembali kesekolah dengan selamat... :)



➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

2 minggu sudah bergelar student INSTEDT

hai semua.. lama dah tak update blog ni.. rindukan..kan.. dah berabuk dah blog comel ni...hehe..
tak terasa dah 2 minggu dah sarah berada di kolej INSTEDT ni , memang best la dapat kawan2 baru ,,dapat pengalaman baru...lepas abis minggu orientasi hari tu sarah rasa lebih bersemangat untuk mulakan hidup baru..sarah rasa lebih berdikari..buat kerja semuanya sendiri..Selain tu, member2 di dorm pun ok2 gak.. semuanya the best la... Dorm Teratai b-2 the best ...kami dah macam family dah.. sayang korang semua




ini lah kami.. 18 orang semuanya didalam dorm teratai b2.. :)
moga kita semua boleh jadi sahabat dan keluarga selama2nya ok.. walau pun kita tak sama course.. 
^_^




➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥