info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Setia Hujung Nyawa: Mak! adik nak kawin!!


Hai semua.. SELAMAT TAHUN BARU.. !!
ni first entry sarah untuk 2013 ni.. ingat nak update masa 1hari bulan hari tu tapi tak sempat..tak ada masa..tambah-tambah lagi line broadband at sana tak mengizinkan sarah update.. huhu.. 
So How About 2013?? apa azam korang?? azam sarah ..ermm.. apa ek,tak ada kot..hehe.. ok la azam sarah untuk tahun ni nak berubah jadi seorang yang matang.. umur dah meningkat tahun depan dah pangkal 2 dah.. huhu.. tahun ni dah 19 tahun tapi perangai macam budak-budak lagikan padahal dah boleh kawin dah.. hehe..cakap pasal kahwin.. 

Tadi sarah tengok cerita Setia Hujung Nyawa yang main at tv 3 tu(sarah baru je tgk sbb at asrama x de tv) auw.. so sweet tau tak.. untung la lau dapat husband macam tu kan.. mesti semua orang nak macam tu.. hehe.. tapi first tu dia tak kenal pasangan masing2 sampai masa akad nikah tu baru jumpa.. tpi perangai diorang tu yang wat sarah suka.. comel je.. :) 

MAK! adik nak kahwin juga!!!.. :D *sape nak kawen ngn sarah... haha.. gurau je.. belum tiba masanya untuk kawen sekarang ni.. ^_^ .. pakwe pun tak de.. haha.. *Sape la yang nak ngan sarah ni kan.. dah la tak kacak,comot lak tu.. hee~ Buat masa sekarang ni tak terpikir la nak couple2 ni.. ada yang ajak couple tapi sarah tak nak.. alasan sarah tak ready lagi ok.. TAK READY.. lagi satu..TAKUT DIKECEWAKAN.. lagi satu lagi.. TAK NAK NANGIS PADA YANG TAK PASTI.. lagi..lagi dan lagi.. TAK JUMPA NGAN SOULMATE YANG SESUAI>> Future Husband.. tak jumpa lagi pemilik tulang rusuk ku.. :) 
Apa la yang sarah melalutkan panjang2 ni kan..huhu.. LAYANKAN AJE.. 

awak semua nak tengok tak pakwe kite..
ada kat bawah ni.
comelkan.. haha.. perasan suda.. 
muka dia tu yang comel.. suka tengok dia ni berlakon.. ^_^

ok sampai sini je entry sarah untuk hari ni.. assalamualaikum..

P/S: alhamdulillah my sis dah selamat melahirkan anak.. dapat baby boy lagi.. :) 

NOTA KAKI: tahun ni tersangat-sangat la seronok.. dapat berkenalan ngan orang korea.. :) awok..awok  ada.. x de kan.. *student korea belajar at kolej sarah then hari tu study foundation english satu kelas dengan diorang.. first time dok ngan orang korea.. gambarnya sarah tak amik ada at phone kawan sarah.. huhu..


➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

1 Prince n Princess sedang komen:

Jesica정수연MeMiy said...

waah bestnye berkawan dengan orang korea bestnye nk jugak2