info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



Picnik With Family

Hai semua, selamat malam. Lama dah sarah tinggalkan blog ni, terkadang rasa rindu juga dah lama tak menaip entry . Sebenarnya sarah dah tak ada mood dah nak update blog, bukannya ada yang baca pun kan(ye ke tak ada) sarah tak kesah, tujuan sarah buat blog ni pun suka2 je..nak isi masa lapang then kongsi cerita, hidup ni terlalu banyak dugaan.. sarah bangun dari kegagalan.. setiap orang pasti ada kenangan masa lalukan tak kira la pahit atau manis . (sebelum sarah melalut ntah apa2 baik kita tengok gambar kat bawah ni)
Kat bawah ni antara gambar yang sempat sarah ambik sebelum kitorang syok bermandi-manda.. so fun.. :) jom layan.. 



Cantik tak.. tengok la sape jurukameranya.. hehe.. permandangan kat batu layar ni boleh la tahan.. tapi tengok tempat juga.. tak semua tempat kot.. ^_^
pada sarah..sarah lebih selesa kat batu layar..


Yang ni gambar lubang yang kitorang buat.. ehh.. lubang ke.. hehe.. sebenarnya kitorang nak buat kolam.. pastu.. jadi macam ni lak.. ni kerja abg ipar ngan anak sedara sarah tu la.. hehe.. diorang yang siapkan.. sarah ngan 3org ank sedara sarah yang perempuan pi mandi laut la apa lagi.. lalala


Nie je la gambar yang dapat sarah kongsikan.. lau letak banyak2 t berat lak blog ni.. if nak tengok gambar lain.. ada at facebook sarah.. :)

P/S: insyaallah raya nanti berkelah satu family sebab semua adik beradik berkumpul.. baru la meriah.. tak sabar rasanya.. minta2 lah menjadi..


➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

2 Prince n Princess sedang komen:

Nurfara Hani said...

batu layar ke ni awak? Bg saya batu layar tak best.

Pwincess sarah said...

@Nurfara Hani : yup..yg ni kat batu layar...memang kurang la..lau nk pi..pi balau je..lagi ok..