info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Segmen : Blogger Pinkish and Purplish

holla..uit.. ada segmen yang menarik ni.. tengok tajuk pun dah taukan.. hah..!!.. 
Kali ni ada segmen blogger pinkish and purplish. !!.. ok sarah suka segmen ni..hehe.. pink + purple adalah warna kegemaran lagi-lagi warna pink.. tengok blog sarah pun dah taukan sarah ni gila pink..

click banner kat atas ni lau nak join juga ok..
meyh tengok apa yang sarah ada ..
sblum tu tgk dulu doodle sarah ni ckp ape. hehe.. :P
|
|
|
V

(kalau x nmpak tulisannye click tok tumbesaran ok.. hehe)

(click untuk tumbesaran ok)

.
.
.
.
.
.
.
.


➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

#3 - WEEKLY GA BY SHARINA


salam sabtu semua.. jom join GA ni jom... #3 - WEEKLY GA BY SHARINA

(Klik banner tok join ok)

syarat2nya
  • Buat Entry, tajuk dan banner (backlink) stick sekali ya..jangan lupa tinggalkan url entry korang :)
  • Follow blog sha dan like 
  • Klik ini*loading sampai habis tau !! (jujur)

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

Buat Doodle lagi!!!!!..


Hai...holla happy wednesday semua..sarah buat doodle lagi... lagi...lagi tau kawan-kawan...lagi....ehhh..
abaikan...hehe... meyh tengok hasil doodle sarah..



comel dok ehh... penat tau sarah buat jangan culik mereka ni tau.. lau nak pi hantar rombongan meminang kat sarah dulu baru sarah izankan anda amik.. hehe.. ok tu je untuk entry kali ni.. bye.. assalamualaikum

P/S: nak buat doodle yang muka sepatern je.. 



➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

My First Doodle


Hai semua.. Cuti Semester dah bermula.. 2 bulan tuu.. wee~.. 
banyak benda yang sarah nak buat time cuti ni.. banyak...banyak la kan.. sampai tak terkata.. haha..
Hari ni sarah nak story sikit.. 
tengok tajuk pun daah tau kan.. 
dulu sarah ada buat entry pasal dodol a.k.a doodle kan..
KLIK SINI

Akhirnya sarah dapat juga buat doodle sendiri.. walaupun tak berapa nak lawa..nak tengok tak doodle sarah..jap ea nak upload.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V




➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini


Salam jumaat semua.. 
sambil dok ngadap laptop ni.. sambil-sambil mencari maklumat ...
sambil2 cari tutorial photoshop... sambil2 tu.. terjumpa satu segmen ni yang telah menarik hati..perasaan sarah untuk menyebokkan diri memasuki segmen ini..
*ntah apa2 je la yg sarah melalut ni kan.

Ok abaikan.. meyh luangkan masa dengan join segmen abg kita sorang ni ..
nak join ?? Klik Sini atau klik banner kat bawah ni..

join tau jgn x join.. :D


➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

BackGround Shoutbox untuk my twin..


Hai semua.. hari ni sarah tengah rajin so sarah mula lah mengedit..
kali ni sarah buat icon dan background shoutbox untuk twin sarah 


jom klik SINI tok tengok blog dia



➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

GA Menangi Cellphone Jewelry Sticker


hai hari ni sarah nak join GA lagi.. asyik join GA je la cik sarah ni kan.. jom tengok GA apa lak kali ni..



Nak join??? click je banner kat atas ni..
TAMAT : 5 APRIL 2013

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

Giveaway Naili Shoppe Di Mialiana.com





NAILI SHOPPE : Kedai Online Termurah Di Pasaran


Naili Shoppe merupakan pemborong, pengedar dan penjual pelbagai produk kecantikan, kesihatan, tudung (bawal, labuh, ratu), stoking buluh, shawls serta pelbagai jenis aksesori bagi Putrajaya, Bangi, Sepang, Salak Tinggi, Puchong, Kajang, Seri Kembangan dan kawasan sekitarnya.

Antara produk kesihatan dan kecantikan yang dijual di Naili Shoppe ini ialah D’Herbs, Anugerah, V’Asia, Jamu Ratu Malaya, Nurbeautyline, Fellina, Megah Perawan, CocoaCollagen, Avail, Pamoga - Vida Beauty, Beauty Umairah, Tropica Bioherbs, Jamu Jelita, Hijrah, Smartherbs, Pompure, D’Qistee, Produk Sunnah, Jerslin, Jamu Ratu Dara dan banyak lagi.


PEMBELIAN SECARA ONLINE AMAT DIALU-ALUKAN

Untuk keterangan lanjut sila hubungi :-
Puan Naili : 013-3913 349
Emel  : nailishoppe@gmail.com

Alamat Premis :
Naili Shoppe
T00-UF2, Blok C
Pangsapuri Putra Damai
Jalan P11E Presint 11
Putrajaya

Business Hours :
Isnin – Jumaat ( 10 pagi – 9 malam )
Sabtu – Ahad ( 10 pagi – 8 malam )




Syarat Penyertaan Giveaway

  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Like Fanpage NailiShoppe dan Add To Circle Google+ Naili S
  3. Like Fanpage Keledek Pedas dan Add To Circle Google+ Dennis Zill
  4. Buat entri bertajuk Giveaway Naili Shoppe Di Mialiana.com
  5. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  6. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri INI.
  7. Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah secara manual.
  8. Giveaway ini akan berlangsung dari 12.01 pagi 23/3/2013 sehingga 11.59 malam 7/4/2013


Hadiah Giveaway - Wang Tunai Berjumlah RM 200.00

  • Pertama : RM 40 X 1 orang
  • Kedua : RM 30 X 2 orang
  • Ketiga : RM 20 X 2 orang
  • Keempat : RM 10 X 6 orang


Marilah join beramai-ramai. Giveaway ini dianjurkan oleh Naili Shoppe dan Mykeledek dengan kerjasama Mialiana.com

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥