info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Segmen : Blogger Pinkish and Purplish

holla..uit.. ada segmen yang menarik ni.. tengok tajuk pun dah taukan.. hah..!!.. 
Kali ni ada segmen blogger pinkish and purplish. !!.. ok sarah suka segmen ni..hehe.. pink + purple adalah warna kegemaran lagi-lagi warna pink.. tengok blog sarah pun dah taukan sarah ni gila pink..

click banner kat atas ni lau nak join juga ok..
meyh tengok apa yang sarah ada ..
sblum tu tgk dulu doodle sarah ni ckp ape. hehe.. :P
|
|
|
V

(kalau x nmpak tulisannye click tok tumbesaran ok.. hehe)

(click untuk tumbesaran ok)

.
.
.
.
.
.
.
.


➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

4 Prince n Princess sedang komen:

zafirah said...

d0ne follow sini. hye pinkish thanx j0in :D comelnya entry ni comel sangat. gudLuck dear :)

senarai peserta dah update j0m blogwalking smbil tengok collection masing2 ^_^

http://zafirahzarrae.blogspot.com/2013/05/update-senarai-peserta-blogger-pinkish.html

Pwincess sarah said...

@zafirah : u r welcome.. :)

Halimaton Saadiah said...

good luck

Najwa Ayuni said...

Datang dari segmen yang sama :)