info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Contest Precious Prince and Princess


Entry kali ni ringkas dan pendek.. malas nak taip panjang2, berbalik ke tajuk.. jom kita tengok contest ni jangan lupa join tau.. CoNTEST NI SAMPAI 25 MAY je.. 

(uit klik banner ni lau korang nak join ea..)

JOM TENGOK HADIAH-HADIAHNYA:
One : Tribal Shirt for Boy. Tribal Shawl for Girl.
Two : Superman Shirt for Boy. Superman Long Necklace for Girl. 
Three: Top-Up RM 10 for celcom/maxis/digi user only. 
Saguhati 3 orang : Top-Up RM5 for celcom/maxis/digi user only.

Ok.. serba sedikit tentang blog sarah :

blog sarah ni more kepada personal blog kot... hehe.. tak tau la, sarah buat entry pun ikut apa yang sarah rasa dan pikirkan.. ^_^


➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

3 Prince n Princess sedang komen:

Lelaki Ini said...

GUD LUCK!

Firaa ♥ said...

Tysm for joining ^^
Good luck.

Syazwani Afandi said...

Singgah sini dari contest yang sama :)all the best :)
http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/05/contest-precious-prince-and-princess.html