info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Debaran menanti keputusan..


holla.. hari ni sarah rasa berdebar-debar banyak, sampai tidur pun tak berapa nak lena, mandi pun tak basah, makan pun tak lalu dah ni (ok tang mandi dengan makan tu jangan percaya tipu je... hehe)..

Apa yang membuatkan sarah berdebar-debar sangat ni kan.. ermm..ermm.. dengar-dengar la result final exam sem2 sarah dah nak kuar.. jam 5 petang nanti, tu yang rasa takut, gementar semua la, macam nak ambik result SPM dulu.. haha.. 

Apa-apa pun hope result sarah ok.. NAK DEKAN... NAK DEKAN.. huh.. sem 1 dulu cuma dapat 3.30 je.. sikit je lagi (hepsss.. tak sikit sebenarnya.banyak lagi nak dapatkan DEKAN tu..dapat cukup2 makan je sem lepas.. hope sem ni ada peningkatan la.. )



➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

4 Prince n Princess sedang komen:

nuyui a.k.a miss YUI said...

akk doakan sarah dpt ya..amiin.

Pwincess sarah said...

@nuyui a.k.a miss YUI : Amin... takut gak ni.. huhu

Lelaki Ini said...

wah, tabahkn hati. mogga kptsn ok.

QasehnyaRania said...

semoga berjaya dapat dekan ye.. :)
in shaa ALLAH kalau dah tersurat semua itu :)

jom join MINI GA saya hari ni, nak.

hadiah nya tepung segera red velvet

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/05/qr-mini-giveaway-pertama.html