info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



Debaran Sudah Menjadi Sebuah Senyuman..

Alhamdulillah , tadi tepat jam 5 petang sarah cek result sarah.. dan...dan... alhamdulillah.. pointer sarah naik.. , bersyukur sangat-sangat.. hope sarah dapat kekalkan pointer untuk sem depan dan seterusnya...
(ni lah result sarah..klik la gambar tu kalau nak tengok.. :) )

dan...dan..alhamdulillah sekali lagi sebab sarah tersenarai dalam pelajar yang mendapat AKE(anugerah ketua eksekutif)..

 insyaallah sem depan sarah cuba buat lebih baik dari sekarang..baru sem 2.. ^_^



tengok tu muka budak happy dapat result..hehe




➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

1 Prince n Princess sedang komen:

QasehnyaRania said...

tenkiu ye sbb sudi support..
meh semak link uols dan nantikan keputusannya pada bila2 masa sahaja

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/05/senarai-link-perserta-yang-join-qr-mini.html