info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Mega GiveAway By Adam Faiz


 Join GA lagi dan lagi.. hehe.. jom tengok syarat GA yang ini pulak..


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN:
1.Follow blog penganjur
2.Buat entri yang bertajuk "Mega GiveAway By Adam Faiz"
3.Copy,banner kat atas tu,dan backlinkan ke entri ini
4.Tinggalkan Link penyertaan korang kat kotak komen  di  entri ini SAHAJA
4.Wajib FOLLOW ,LIKE,KLIK sponsor. 

P/S: good luck semua.. lau nak join klik banner kat atas tu ok..

nota kaki:: sarah dah follow blog, like page sponsor..cuma twitter je sarah tak dapat nak follow, sebab sarah tak ada akaun twitter.. :)


➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

0 Prince n Princess sedang komen: