info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Special Giveaway from SABAH


happy wednesday semua.. hari ni sarah nak habiskan masa untuk join GA,Segmen ,contest dan apa-apa je la.. ^_^ kali ni sarah nak join Special Giveaway from SABAH 

Syaratnya pun mudah sahaja, kalau nak tau apa syaratnya sila klik banner kat atas tu.. ok.. 

happy birthday !!.. 
sarah buat cupcake tu khas untuk awak.. hehe.. selamat menikmati.. 



P/S: saya tag semua orang yang baca entry ni.. kita tengok siapa yang kena.. :D



➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

5 Prince n Princess sedang komen:

Lelaki Ini said...

wah, gud luck moga dpt!

Pwincess sarah said...

@Lelaki Ini : insyaallah.. ^_^

Leods said...

Nyum nyum yummy !! thanks for the cupcakes...sweet like you :p

thanks joined :)

Pwincess sarah said...

@Leods : hehe.. welcome.. :)

Yumida Huda said...

TAHNIAH...terpilih jadi pemenang jugak
kiut la doodle tu
sedap pulak nengok cupcake tu...hehe