info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



First day at the class...


ok..ok.. i'm speaking ok.. but my english is very bad.. ekk....see?? it sem 3 english I do not even ok again .. It was asked who playfully learn (apakah.. ) haha.. ok buat malu je kan.. bahasa inggeris yang tersangat-sangat la terabur.. kalau terabur je tak pe la.. ni tak pandai terus.. huh... ada tip tak..ada tips tak?? nak minta boleh.. payah la kalau tak pandai cakap bahasa omputih ni.. erm..erm(geleng kepala) 

ok back to the point.. today i'm so tired.. coz.. the class until 6.30... ok.. (uh.. tak nak speaking.. kalau sarah speaking pun bukan awak paham bahasa sarah.. hehe.. )

ok first class untuk sem 3 ni kelas pembangunan multimedia.. ok.. kelas ni sarah suka.. sebab apa..?? sebabnya belajar berkenaan multimedia lah.. i like that...dah abis diploma ni kalau ada rezeki sarah nak apply kerja multimedia web designer.. nak tau kerjanya macam mana..?? moh tengok sini.. TEKAN SINI 
ok dah tengok..?? menarikkan... 

first day kat kelas dah ada asignment.. itu semestinya la kan.. haaaa.. 

P/S: balik nanti nak kena study BI la.. tak boleh jadi ni.. kalau tak pandai BI macam mana nak kerja nanti.. orang tanya dalam BI kita terngaga je.. sememangnya BI itu tersangatlah penting ok...

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

0 Prince n Princess sedang komen: