info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Semester 3 kembali tiba....


hai.. selamat malam.. tak sangka dah nak abis dah cuti sem yang agak lama ni.. 2 bulan ok.. 2 bulan..puas dah cuti... haha.. kawan-kawan sarah ramai yang kerja kot time cuti ni.. sarah?? ermm..ermm.. biasa la dok rumah je...hee~.. bosan?? memang la bosan tak tau nak buat apa so sarah abiskan masa cuti ni dengan melukis doodle.. berkraf.. dapat juga la duit dengan berkraf tu...  ^_^

ok.. kembali kepada tajuk asal.. yaa.. tak lama lagi sarah dah semester 3.. selamat tinggal semester 2.. bermulanya semester 3 ni sarah nak study betul-betul.. kenapa sem 2 dulu tak betul ke?? bukannya tak betul tapi nak tingkatkan lagi .. nak cuba kekalkan anugerah dekan ni.. kalau boleh nak dapatkan 4.00 plat sem 3 nanti... insyaallah .. 

kalau kita usaha pasti boleh berjayakan..

INSTEDT im coming.. 

P/S: budak naik skola nanti kita pun naik.. isnin tu dah mula kuliah.. terpaksa la tinggalkan blog ni lagi.. huhu.. sedih..sedih.. tak pe kalau ada masa nanti sarah story morry sikit pasal apa yang berlaku time sem 3 nanti.. hah.. tak tau la kan.. kalau rajin la.. hee~ smile always.. 

notakaki: rasa macam nak buat entry about macam mana nak berjaya dalam pelajaran.. haha.. nanti la lau rajin.. hehe.. (bila penyakit M menguasai diri :P )

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

1 Prince n Princess sedang komen:

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt berstudy balik..hihi