info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


My first projek animasi...


Jom tengok animasi sarah yang tak berapa nak jadi ni.. ni semua sebab buat kerja last minit.. haha.. ok maap tak menarik dan video nya agak pecah bila sarah upload at youtube ni,..huhu..ce komen sikit.. thank..
Minggu depan belajar 3D pulak.. 



➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

First day raya with family

Hai semua.. selamat hari raya,,
macam mana raya kalian taun ni?? seronok tak?? bagi sarah raya taun ni tersangat-sangat la seronok sebab semua adik-beradik sarah ada.. auw... sweet memory... hope 2 tahun akan datang dapat kumpul camni lagi.. tu pun if dipanjangkan umur kami.. amin.. 
ok sarah nak share gamba raya je.. jom tengok.. 
My mom n dad
My big family



My Sibling







Sorry lambat upload sebab busy sikit.. hari ni baru sempat update blog ni.. ni semua gambar masa raya pertama.. :)

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

Selamat hari raya semua

Dah lama dah sarah tak update blog ni.. semuanya disebabkan kesebukan belajar.. dengan asignmentnye berlambak.. tak de masa dah nak update hari-hari.. ok dikesempatan ini sarah nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin kepada semua rakan blogger dan semua rakan-rakan yang mengenali diri ini. Selamat hari raya..
ehh.. raya ni datang la rumah sarah.. kalau sudi.. hehe.. moh..moh.. rumah sarah sentiasa terbuka tok orang yang nak beraya. ^_^ 
nah sarah de ucapan sikit.. tengok sini.. ---> KLIK SINI YE> yeahselamathariraya.blogspot.com ..

dah tengok?? ok selamat hari raya..  :)


➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

Mini Giveaway by Nurin Aireen




KLIK BANNER UNTUK JOIN


Giveaway ini dianjurkan oleh Nurin Aireen dan ditaja oleh para sponsor hebat iaitu Mizna Online ShopSiti Nur TampawanSyiera FirdausFatin DianaHouse of WNSAlyaa NajlaaNur FarahudaNur RahimahElih JapaharCik Hawa SD, Areena dan Anis Amira

25 PEMENANG DICARI. MUNGKINKAH ANDA YANG BERTUAH? TUNGGU APA LAGI? JOM MERIAHKAN GA NI!


TERJAH HADIAH KAT SINI

2x BLOUSE UNTUK 2 TOP REFERRAL!!




Tarikh mula : 28/7/13
Tarikh tamat : 3/8/13 *seminggu sahaja*
Pengumuman pemenang : 4/8/13


➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥