info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


MPG 2013


Hai semua.. apa khabar.. lama dah sarah tak update blog ni kan.. ada sape2 yang rindu kat sarah tak..?? ermmm.mesti tak de kan.. kesian... semalam berlangsungnya event yang kami buat iaitu event MPG atau nama panjangnya majlis pra graduasi untuk pelajar senior yang dah nak abis study... so kami buat la event ni untuk diorang.. 

Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar walaupun ada sedikit kelam kabut nak uruskan event ni.. ye la first time kitorang kena buat eventkan tak tau apa-apa lagi.. hehe.. ok.. event kami berlangsung di Taman Scientex hotel at pasir gudang.. 

Tema malam tu prom night "black red" ..

ni ade gambar sikit.. tak banyak pun .. sebab tak sempat ...huhu.. 





P/S: ok tu je yang sarah nak kongsikan.. hehe.. next week dah start final exam.. wish me luck ea... hope sem ni dapat buat yang terbaik then dapat kekalkan pointer 3.5 keatas.. amin.. i'm try..



➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥