info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



Happy With Him..


Hai semua, lama dah sarah tak update blogkan . Kesian blog ni dah berhabuk , tak terurus dah ...haha.. ok lah berbalik kepada tajuk , ermmm.. sarah nak story about my lovely , Siapa ?? capital S.N a.k.a Syed Nazrin.. siapa tu..?? hah... ni la yang sarah nak habaq kat hampa semua.. dia ni lah yang dah curi hati sarah.. ishh.. 

18 Oktober 2013 , 
Tarikh dimana sarah terima dia sebagai pakwe sarah ( 18...haha.. the best date .. why?? sebabnya besday sarah pun 18.. tapi 18/8... hehe... sebenarnya sarah tak tau pun tarikh haritu 18.. tak ingat , lepas sarah tengok kalendar at hpone baru sarah perasan..haha.. tak rancang pun semua tu) . Sarah harap la dia yang terakhir bagi sarah , dah cukup pedih dah hati ni . Dah banyak kali dah sakit hati sebab lelaki. Hope dia tak la kan... ermmm.. 2/11/2013 hari sabtu ni dia nak datang rumah nak kenal2 dengan my parent , hope berjalan dengan lancar . Takut gak ni.. (sarah yang takut..hehe) .. tinggal 2 hari je lagi.. 


tak sesweet korang.. ^_^ if ada jodoh kami akan bersatu.. amin.. 






➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

4 Prince n Princess sedang komen:

Farah Waheda Wahid said...

wah dah ada si pencuri hati, tahniah yer...semoga happy2 selalu...

nuyui a.k.a miss YUI said...

ingt trkh tu ingt brthday akk..hihi..

moga jodoh dia n sarah cepat..aminn.

Pwincess sarah said...

@Farah Waheda Wahid : amin.. thank kak..

Pwincess sarah said...

@nuyui a.k.a miss YUI : amin kak.. hehe.. yeah.. adik mesti ingat besday akak nanti.. :D