info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



ImpianKu #1


Hai semua.. lama dah sarah tak update blog, ermm.. kalau nak diikutkan hati memang malas nak update tapi disebabkan dah lama dah tinggalkan dunia blog ni jadi sarah nak mulakan semula.. tak lama lagi dah start cuti semester untuk semester ni.. tinggal dua paper je lagi ..then cuti.. ermm.. cuti ni tak tau la nak buat apa.. tak ada rancangan lagi maybe nak start berkraf kumpul duit sikit la.. emmm.. ok la sebelum sarah melalut ntah pape ..baik sarah balik semula ke entry ni.. haha

Firstly sarah nak tanya apa impian korang?? setiap orang mesti ada impian tersendirikan begitu juga sarah .. Impian sarah yang utama sekali sarah nak pergi mekah, ermm..sungguh indahnya rumah ALLAH 
Insyaallah suatu hari nanti kalau dipanjangkan umur sarah nak pergi sana.. nak bawak mak ayah.. insyaallah..
Ni la impian yang paling besar sekali.. setiap kali tengok gambar ni.. mesti air mata sarah menitis.. emmm..tak boleh kata apa.. memang cantikkan... :') ..rasa sebak... rasa macam nak je pergi sane sekarang.. tapi tak mampu lagi... insyaallah lau diberikan rezeki yang lebih sarah akan jejakkan kaki ke sana.. YA ALLAH ..moga dipermudahkan segala-galanya.. 

P/S: dikesempatan ini juga sarah nak ucapkan selamat hari raya aidiladha kepada semua rakan-rakan blogger ..maaf sekiranya terkasar bahasa..tersilap penulisan atau sebagainya.. sememangnya diri ini tidak boleh lari dari melakukan kesalahan.. ..

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

0 Prince n Princess sedang komen: