info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



Sahabat Until Jannah


Hai semua , salam jumaat buat semua . Hari ni sarah nak cerita tentang sahabat-sahabat sarah , sejujurnya sarah tak ada kawan yang betul2 rapat dialam realiti ni , tapi mereka ini adalah insan yang selalu ada diwaktu sarah memerlukannya , pada sarah merekalah sahabat dunia akhirat . Insyaallah.. 


Siapakah itu?? haha.. ni lah twin sarah yang paling poyo.. haha.. ops..!! jangan marah twin.. 
Kenapa twin?? sebabnya birthday dia sama ngan sarah. 18/8/1994 .. kami mula2 kenal dari facebook.. hah pelikkan.. tak pelik pun sebenarnya.. haha.. tapi leh rapat , lau teringat masa mula-mula macam lawak pulak , masa first jumpa dia at kota dulu . budak ni la yang beli felt craft sarah.. haha.. aptb. kan twin kan.. bek mengaku. :P .. (jangan marah kita pulak k) 
Ok btw nama dia shahrol Nizam .. dia ada blog juga.. nah follow la blog dia misterappleblog

seterusnya.......


Next.. Nama panggilan dia ewan.. dia ni . ermm.. tak tau nak cakap macam mana , sarah rasa pelik kenapa sarah boleh kenal ngan dia, hah.. sarah rasa serasi dengan dia walaupun baru kenal. Ntah kenapa sarah rasa selesa berkawan dengan dia, sarah selalu story cerita at dia , dia setia dengar luahan hati sarah . Thank awak, hope kita akan jadi kawan sampai bila-bila ok.. 


Nama dia ecah , sarah kenal dia at facebook je dari group KAMI GENERASI 1994 , dia ni baik tau..sarah rasa macam dah kenal rapat je dengan dia , dia ni friendly and sporting . memang best lau dapat kenal ngan dia.. 



P/S: awak..awak semua..sarah cilok gmba korang tau... hehe.. sorry.. sarah minta izin amik gamba korang.. sayang korang semua.. :) FRIEND FOREVER




➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

3 Prince n Princess sedang komen: