info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Result Semester 3 dah keluar..


Alhamdulillah , tak ku sangka semester ni sarah boleh kekalkan lagi pointer.. alhamdulillah ya allah.. PNGK pun meningkat sem ni.. tapi sarah bersyukur sangat. Walaupun sem ni agak kelam kabut dengan asignment yang lambat hantar, tapi alhamdulillah segalanya berjalan dengan lancar.. Terharu, gembira semua ada.. hope boleh kekalkan pointer ni untuk 2 sem yang akan datang.. i can do it.. sikit lagi sarah akan menghabiskan pengajian ni.. 2 sem je lagi... naik ni dah masuk sem 4.. so sem 3 ni akan jadi pengajaran dan semangat untuk sarah untuk berjaya.. 

Selain tu.. terima kasih juga kepada lecturer2 sarah yang dah mengajar, thank juga kepada classmate sarah yang banyak membantu dan memberi sokongan.. alhamdulillah.. result korang pun ok kan.. insyaallah sem depan kita usaha lagi ok.. tinggal setahun lebih je lagi kita bersama.. harap persahabatan kita akan kekal sampai bila2 ... :) GOOD LUCK semua.. 

MY CLASSMATE


➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

2 Prince n Princess sedang komen:

Anne Syahira said...

congrates! keep it up the good work! :) doakn result aq skali tw! dupdapdupdap weyh O_o

Pwincess sarah said...

@Anne Syahira : thank darl.. hehe.. good luck tau.. :)