info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



2 tahun 6 hari sudah


ape yang 2 tahun 6 hari tu ek... ok sarah bagitau.. sebenarnya umur blog sarah ni dah 2 tahun 6 hari dah hari ni.. 18/2 hari tu genap 2 tahun sarah berblog.. tak sangkakan dah lama juga sarah dalam dunia blogging ni.. teringat masa mula-mula sarah buat blog ni.. simple je.. lepas tu banyak widget yang entah apa-apa...dengan penulisannya yang tak berapa nak bagus tu kan..Terima kasih juga pada yang komen-komen ..bagi pendapat dan pandangan berkenaan blog sarah dulu, sampai la jadi macam ni.. thank a lot dear reader, stalker,and sesiapa je la.. 



➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

Picnik With Family

Hai semua, selamat malam. Lama dah sarah tinggalkan blog ni, terkadang rasa rindu juga dah lama tak menaip entry . Sebenarnya sarah dah tak ada mood dah nak update blog, bukannya ada yang baca pun kan(ye ke tak ada) sarah tak kesah, tujuan sarah buat blog ni pun suka2 je..nak isi masa lapang then kongsi cerita, hidup ni terlalu banyak dugaan.. sarah bangun dari kegagalan.. setiap orang pasti ada kenangan masa lalukan tak kira la pahit atau manis . (sebelum sarah melalut ntah apa2 baik kita tengok gambar kat bawah ni)
Kat bawah ni antara gambar yang sempat sarah ambik sebelum kitorang syok bermandi-manda.. so fun.. :) jom layan.. 



Cantik tak.. tengok la sape jurukameranya.. hehe.. permandangan kat batu layar ni boleh la tahan.. tapi tengok tempat juga.. tak semua tempat kot.. ^_^
pada sarah..sarah lebih selesa kat batu layar..


Yang ni gambar lubang yang kitorang buat.. ehh.. lubang ke.. hehe.. sebenarnya kitorang nak buat kolam.. pastu.. jadi macam ni lak.. ni kerja abg ipar ngan anak sedara sarah tu la.. hehe.. diorang yang siapkan.. sarah ngan 3org ank sedara sarah yang perempuan pi mandi laut la apa lagi.. lalala


Nie je la gambar yang dapat sarah kongsikan.. lau letak banyak2 t berat lak blog ni.. if nak tengok gambar lain.. ada at facebook sarah.. :)

P/S: insyaallah raya nanti berkelah satu family sebab semua adik beradik berkumpul.. baru la meriah.. tak sabar rasanya.. minta2 lah menjadi..


➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

Selamat Malam Cinta ^_^


Selamat malam cinta,sayang,kasih.. haha.. akhir-akhir ni dah tak de dah entry berunsurkan pengajarankan..semuanya pasal kehidupan... story about my self right.. haha..biasa la mood tengah tension ..banyak sangat masalah.. tapi sekarang ni sarah dah lega sikit, sebab sarah dapat luahkan segala isi hati sarah kat dia.. ketidakpuasan sarah pun sarah dah cakap kat dia.. tak tau la dia boleh terima ke tak.. sarah dah maafkan semuanya apa yang dia dah buat kat sarah selama ni.. buat apa nak gaduh2.. wat pe nak musuh2 kan.. sarah nak dia jadi kawan sarah sampai bila2 walaupun kita dah tak de apa2 hubungan..
jom layan lagu at blog sarah ni..
bawah ni lirik dia:

Sebelum kau terlena
Dengarkan irama ku
Sebagai peneman rindu
Mengharungi malam mu 
Hilangkan resah hatimu
Hilangkan duka jiwamu
Yakin ku ada di sisi
Temani mimpi-mimpimu 
Malam,ku meminta kepadamu
Lindungi permaisuru ku
Ku sungguh menyayanginya 
Sayang,pegang erat jemariku
Dan jangan kau lepaskannya
ku kan ada di sisimu
Selamat Malam Cinta.........

Lagu ni dari en.mimpi.. i like this song..so sweet... ^_^

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥