info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Photoshoot Time..

Ni hasil daripada photoshoot kami.. haha.. kami adalah kawan n housemate.. ^_^
Just suka-suka.. :)








➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

My 3 years blogiversary


Hai all.. hari ni 18/2/2014 .. so genap 3 tahun sarah berblogging .. tak sangka cepatnya masa berlalukan..Kalau baca semula entry-entry lama, banyak kenangan yang terimbas . Banyak kisah suka dan duka yang pernah sarah coretkan kat blog ni. Selama 3 tahun blog ni la menjadi peneman dikala sarah sunyi. Sarah start berblogging masa form 5 , lau tak silap la. Masa tu sarah tak tau apa-apa ..ye la budak baru start belajarkan.. Start dari tu la sarah minat nak explore lebih banyak lagi berkenaan dengan blogging ni sampai la sekarang terhasilnya blog Pwincess Sarah. ^_^ .. 


Dapat bezakan penulisan dulu dengan penulisan sekarang, lau tengok balik macam lawak lak..tulisan budak-budakkan masa tu..hehe.. 

Ok la tak tau nak cerita apa, al maklum dah lama tak menuliskan, So tak de idea.. ok la insha allah kalau ada masa nanti sarah update lagi.. 



➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

Jikakau masa itu boleh diputarkan

Hai blogger...Dah berapa lama agaknya sarah tak update blog ni.. Ntah la tak de masa nk update... Ye ke tak de masa.. Maybe tu satu daripada sebabnya la..

Tiba-tiba terdetik nak update blog ni..sebenarnya nak story about someone.. Nama dia nur adha... Da lama sebenarnya lost contact dengan dia...dah berapa tahun ntah... First time kenal dia mula2 kat EA... Pastu smpai ke spessh(betul ke ejaannya ni)..

Terkadang rasa terkilan .. Sebab time tu ngah gaduh ngn dia...kalau la masa ni boleh diputarkan... Sarah nak minta maaf ngan dia... Ntah apa khabar dia sekarang.. Rasa dia da tak ingat da kat sarah...

Ermm...dulu sebelum lost contact ngn dia..dia selalu nyanyikan lagu tok sarah.. Satu lagu yg wat sarah tersentuh..lagu baik-baik sayang.. Masa dia nyanyikan tu sarah menangis... Terharu sangat.. Kalau la dapat jejak dia balik...ermmm... Kenangan yang takkan penah luput dek ingatan..


➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥