info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Jikakau masa itu boleh diputarkan

Hai blogger...Dah berapa lama agaknya sarah tak update blog ni.. Ntah la tak de masa nk update... Ye ke tak de masa.. Maybe tu satu daripada sebabnya la..

Tiba-tiba terdetik nak update blog ni..sebenarnya nak story about someone.. Nama dia nur adha... Da lama sebenarnya lost contact dengan dia...dah berapa tahun ntah... First time kenal dia mula2 kat EA... Pastu smpai ke spessh(betul ke ejaannya ni)..

Terkadang rasa terkilan .. Sebab time tu ngah gaduh ngn dia...kalau la masa ni boleh diputarkan... Sarah nak minta maaf ngan dia... Ntah apa khabar dia sekarang.. Rasa dia da tak ingat da kat sarah...

Ermm...dulu sebelum lost contact ngn dia..dia selalu nyanyikan lagu tok sarah.. Satu lagu yg wat sarah tersentuh..lagu baik-baik sayang.. Masa dia nyanyikan tu sarah menangis... Terharu sangat.. Kalau la dapat jejak dia balik...ermmm... Kenangan yang takkan penah luput dek ingatan..


➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

0 Prince n Princess sedang komen: