info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


My 3 years blogiversary


Hai all.. hari ni 18/2/2014 .. so genap 3 tahun sarah berblogging .. tak sangka cepatnya masa berlalukan..Kalau baca semula entry-entry lama, banyak kenangan yang terimbas . Banyak kisah suka dan duka yang pernah sarah coretkan kat blog ni. Selama 3 tahun blog ni la menjadi peneman dikala sarah sunyi. Sarah start berblogging masa form 5 , lau tak silap la. Masa tu sarah tak tau apa-apa ..ye la budak baru start belajarkan.. Start dari tu la sarah minat nak explore lebih banyak lagi berkenaan dengan blogging ni sampai la sekarang terhasilnya blog Pwincess Sarah. ^_^ .. 


Dapat bezakan penulisan dulu dengan penulisan sekarang, lau tengok balik macam lawak lak..tulisan budak-budakkan masa tu..hehe.. 

Ok la tak tau nak cerita apa, al maklum dah lama tak menuliskan, So tak de idea.. ok la insha allah kalau ada masa nanti sarah update lagi.. 



➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

2 Prince n Princess sedang komen: