info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


SEMESTER BREAK!!

Hai..hai semua.. haha.. dah berapa minggu dah sarah cuti baru ni nak update blog.
Sunyi je blog ni.. reader pun dah tak de.. 
Cuti ni sarah tak tau nak buat apa.. 2 bulan pulak tu, nak kerja mak cakap tak payah , dok je kat umah..haha..biasa la anak manja mak.. btw tahun ni tahun last sarah study, auww cepatnya masa berlalu...rasa macam baru je masuk kolej. 28/4/2012 INSTEDT menjadi pilihanku.. kat sini sarah kenal kawan2 sarah..ermm..rasa macam sedih lak nak tinggalkan semua ni.. harap bila dah abis belajar ni nanti kita tak lupa antara satu sama lain... Tahun depan da start praktikal. hah.. cakap sal praktikal.. tempat praktikal sarah tak cari lagi... haha.. apa pun tak boleh sarah ni.. grr.. tak sangka tak lama lagi sarah dah nak masuk alam pekerjaan.. perangai still cam budak-budak...tak matang lagi.. haha.. 

oK la cukup la flashback tu..haha.. now aktiviti cuti sarah.. ntah sarah tak de aktiviti menarik pun sebenarnya.. haha.. pape pun jom tengok apa sarah buat time cuti ni. 
JENG..JENG..JENG..
.......
.......
Yaaaa.. dia ni inspirasi sarah nak melukis.. hehe... dia dak kolej sarah gak.. aduuuhhh.. tak tau tiba2 nak melukis muka dia.. haha.. pelik tapi benar.. dia lah kawan...dia lah teman.. kadang2 perangai dia ni gila2 sikit.. Next ada lagi gamba kat bawah tu.. 


Ni je antara lukisan yang sarah buat.. sebenarnya ada banyak lagi.. lau nak tunjuk semua.. mau jem blog sarah ni..haha.. ok tu je la untuk ari ni.. tata.. ^_^




➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

0 Prince n Princess sedang komen: