info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Jadual for last sem DTM (instedt)

haha.. dah 2 minggu da belajar..baru sekarang dapat update blog.. 
ermm..sem last ni terlalu banyak cabaran... subjeknya pun makin lama makin payah.. Al maklumlah sem last kan. nak kena focus betul2 untuk LI (latihan industri @praktikal) nanti.. satu lagi perkara yang sarah dok pikir..hah.. sal praktikal nanti.. ada pape nasihat tak yang korang nak bagi kat sarah.. tempat praktikal pun tak cari lagi ni.. haha.. nak minta pendapat sikit bole.. emmm.. confius.. takut..berdebar.. padahal lambat lagi.. sem depan baru praktikalkan.. takpe la.. sekarang kena focus betul2 untuk sem akhir ni.. mudah-mudahan sarah dapat kekalkan pointer n dapat 4 plat..amin.. doakan sarah k..

Bila throwback balik.. dah nak masuk 2 tahun setengah dah sarah bergelar student teknologi maklumat at INSTEDT, bndr pnwar.. emmm.. dalam masa ni gak la sarah belajar macam2 benda.. sarah dapat kenal hati orang.. perangai orang.. emmm..macam2 lah.. tak lama lagi sarah dah nak abis belajar.. rasa sedih lak nak berpisah dengan classmate...susah nak dapat classmate macam ni..sanggup bersama masa susah dan senang.. if de masalah sal pelajaran kitorang akan selesaikan sama2.. mesti bila dah abis nanti kita akan rindu kenangan ni kan.. tapi apakan daya.. setiap orang mesti ada hala tuju masing2.. insyaallah lau dipanjangkan umur kita akan jumpa kembali satu hari nanti.. so..untuk sem akhir ni.. kita berjuang sehabis baik..okk.. ^_^





➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥