info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Wait my birthday..

Auww.. haha.. lama dah sarah tak update belog ni...dah bersemak dah..haha.. jom tolong sarah gotong royong.. wink..wink.. haha.. 
Ok lahh.. sebelum tu sarah nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin, ampun maaf sekiranya sarah terbuat salah dengan kamu-kamu semua samaada secara tidak langsung mahupun tersengajakan.. hehe.. kosong-kosong ye.. 
Back ke tajuk kita.. hahhh.. tudia.. besday sarah da nak dekat da.. wahhh.. dah nak tua da sarah ni.. aishhh.. 18/8 birthday sarah.. so genaplah umur sarah yang ke 20tahun. uitt... cam x caya lak dah masuk 20-an..haha... besar dah kita.. harap perangai kebudak-budakan sarah ni hilanglah jadi matang sikit.. huhu.. 
Azam tahun ni nak ubah diri sikit demi sedikit.. mudah-mudahan berjaya.. aminnn.. 

Tu je la yang sarah nak story tok hari ni.. lau de masa nanti sarah update lagi ye.. rindu nak mengarang panjang2.. tapi sekarang agak bz sikit ngan projek final.. ye la.. last sem kan.. tu yang cam tak cukup masa je... hehe.. tata semua.. 



➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

0 Prince n Princess sedang komen: