info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



Debaran menanti result

Dup dap dup dap je rasa hati ni..
Macam tak biasa lakkan.. padahal dah sem last.. haha.. alaaa biasa la.. sem last ni la lagi bertambah-tambah debarannya.. yeee daakkk.. apa taknya sem ni la sem penentu sebelum start praktikal nanti.. 

19/11/2014... diumumkan keputusan peperiksaan akhir jun 2014 akan keluar pada jam 5 petang.. Memang mencabar la nak menunggu result kali ni keluar.. tunggu punya tunggu tepat kol 5 bukak portal.. tapi still tak boleh bukak sebab ada masalah teknikal. yaallah.. dugaan apa ini.. memang kena banyak bersabarlah masa ni.. 

Sambil menanti result sarah keluar sarah luangkan masa dengan main game, chat membe.. ye laa nak tenangkan hati yang dah tak berapa nak tenteram ni.. huhu.. setiap masa check portal ..mana la tau dah boleh bukakkan.. sekali tak boleh lagii.. mak aiii lamanya.. orang dah excited dah ni nak check..cobaan...
 
20/11/2014 pada jam 10 pagi.. barulah portal boleh bukak.. punya la takut sampai terbawak masuk dalam mimpi...haha.. kol 10 lebih tunggu dia loading punya loading dan jantung terhenti sekejap bila result dah terpapar keluar.. peyhh..peyh..dup dap dup dap jantung ni.. dann.. keputusannya adalah..

Dannn inilah hasilnya pointer sarah untuk sem ni 3.56..jatuh terduduk dari sem lepas yang mana sarah dapat 3.82.. peyhh.. tuu la bila da terlalu tinggi pasti susah nak mengapai balik.. tapi sarah bersyukur dengan keputusan sarah.. alhamdulillah tak la seteruk mana pun.. ni semua sarah buat untuk my mom n dad.. hadiah untuk diorang..

DEKAN lagikah akuuu...?? wahhh..alhamdulillah... ^_^
result dah tau dah leh focus tok praktikal @ LI 1/12 ni.. praktikal in teknologi maklumat at kejora bandar penawar.. bismillah..moga dipermudahkan..

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

2 Prince n Princess sedang komen:

Cikgu Tak Bertauliah said...

saya cikgu dari instedt,

Pwincess sarah said...

@Cikgu Tak Bertauliah : haha.. encik twin kan ni.. ish3..